Sipas njoftimit të Ambasadës amerikane ulja emergjente u krye për shkak të dyshimit të rjedhjes së karburantit.

Sipas të dhënave të aeroportit, avioni u ul pa incidente. Aktualisht avioni është jashtë rrezikut. Ekuipazhi po studion problemin që lindi. Ambasada amerikane nuk dha asnjë informacion mbi numrin e personave që ndodheshin në bord dhe itinerarin që po ndiqte avioni.