Si rezultat humbi jetën një fëmijë 9-vjeçar, si dhe rreth 30 persona të tjerë u plagosën.

Godina e pa ndërtuar deri në fund e kishës ishte mbuluar me një pëlhurë të gomuar, por si rezultat i shirave të dendur pesha e çatisë ishte rritur ndjeshëm, gjë kjo që çoi, ka shumë mundësi, në shëmbjen e mureve të kishës.