Kompania "Coca-Cola", e cila mbante pozicionin më të lartë të piedestalit për 13 vjet, ra menjëherë në vendin e tretë.

Veprimtaria e Steve Jobs që prej vitit të kaluar rriti vlerën e vet me 28%, dhe kushtonte 98.3 miliardë dollarë. Sipas mendimit të ekspertëve, shfaqja e "Apple" në vendin e parë në listë ishte vetëm "një çështje kohe".

Në dhjetëshen e parë të markave më të shtrenjta u renditën 5 kompanitë e lidhura me teknologjitë, përveç "Apple", në listë u përfshinë "Google", "Microsoft", "Samsung" dhe "Intel".