13 prej tyre arritën të shpëtojnë, ndërkohë që 47 të tjerët konsiderohen të humbur pa lënë gjurmë.

Për shkak të tajfunit që po i afrohet Kinës humbën gjithashtu lidhjet edhe me një anije peshkimi me 28 anëtarë ekuipazhi në bord.

Për kërkimin e të dëmtuarve janë përfshirë helikopterët dhe anijet e shpëtimit.