"Teknologjitë supersonike, domethënë shpejtësia që tejkalon shpejtësinë e zërit më shumë se 6 herë: dhe amerikanët, dhe ne po zhvillojmë kërkime të tilla - ky nuk është një sekret, sekret është çdo gjë tjetër. Unë mund t'ju them se ne po shkojmë hunbë për hundë me amerikanët për sa i përket këtyre teknologjive", - njofton Zëvendëskryeministri i Rusisë.

Ai rikujtoi se Rusia renditet e dyta në botë në aspektin e eksporteve jashtë vendit të produkteve me qëllime ushtarake dhe premtoi se cilësia e armës së krijuar do të rritet, ndërkohë që do të ruhen çmimet konkurruese.