Bashkimi Europian është i gatshëm të ofrojë mbështetje financiare dhe teknike, por së pari duhet të marrë një kërkesë të veçantë (nga ONAK) për armët kimike. Aktualisht, ne jemi duke zhvilluar një diskutim të brendshëm në lidhje me atë që ne mund të bëjmë", - tha ai.