Si pasojë e incidentit në ndërtesën e ambasadës u thyen dritaret dhe u dëmtua muri që rrethon territorin e përfaqësisë diplomatike.

Lëndime të lehta ka marrë njëri prej anëtarëve të stafit të ambasadës. Aktualisht nuk janë bërë me dije detaje të tjera rreth ngjarjes.