Masa e tij është 4.8 kg, njoftuan autoritetet lokale.

Specialistët punojnë në një thellësi prej 16 metra, nga të cilat 6 metra - shtresa e baltës.

Më 15 shkurt në qiell mbi rajonin Çeljabinsk shpërtheu një meteorit. Vala e shpërthimit theu xhamat e dritareve të ndërtesave dhe shkatërroi çatitë e shtëpive. Më shumë se 1.6 milionë njerëz u plagosën. Dëmi i shkaktuar arriti në rreth 25 milionë €.