Pasagjeri i vetëm i mbijetuar është shtruar në spital në gjendje të rëndë. Ende nuk dihet se cili ishte shkaku që çoi në humbjen e kontrollit të automjetit.

Në të njëjtën kohë vazhdojnë punët e shërbimeve të shpëtimit në vendin e shëmbjes së një godine banimi me 5 kate në Mumbai. Nga rrënojat janë nxjerrë trupat e 3 viktimave, si dhe 7 të plagosur.