Qytetarët rusë dhe ata të huaj mund t’i blejnë ato, në veçanti, në faqen zyrtare të Internetit www.sochi2014.com. Çmimi i një bilete varion nga 6 deri në 35 €.

Programi i konkurrencës sportive do të shënojë një rekord në histori: 72 komplete medaljesh për 5 lloje sportesh. Në kuadër të programit të skive për herë të parë do të paraqitet para-snowboard.