U përpunuan veprimet e njësive të antiterrorit në territoret malore. Pilotët e bazës ajrore "Kant" goditën objektivat me bomba të pakomanduara.

Gjatë manovrave u zhvillua ekspozita e modeleve moderne dhe të avancuar të armëve automatike, e organizuar nga Shërbimi Federal i Sigurimit i Rusisë.