Sipas tij, këto dëshmi përfshijnë në veçanti raportet e gazetarëve që kanë qenë në vendngjarje dhe kanë biseduar me militantët, si dhe konkluzionet e ish-bashkëpunëtorëve të CIA-s, të dërguara Barack Obamës.

Në këtë informacion mund të ketë akses gjithkush, shtoi Lavrov.