Pilotët kishin përpiluar radhën e gjumit, por në një moment i zuri gjumi të dy. Incidenti ka ndodhur në mes të gushtit.

Në organizatë nuk kanë ndërmend të ndërmarrin veprime disiplinare në marrëdhënie me pilotët, por i rekomandojmë bordit drejtues të linjës ajrore t’i kushtojë vëmendje lodhjes së tepërt të ekuipazhit dhe të rregullojë rotacionet dhe orarin e turneve.