"Sipas llogarive tona "Vikramaditya" do të mbërrijë në portin e Mumbait në muajin shkurt", - tha ai në sallonin e parë ushtarako-detar NAMEXPO-2013. Sipas fjalëve të Komardin, është planifikuar që gjatë rrugës për në Indi, aeroplanmbajtësja të hyjë në 14 porte. "Më 15 nëntor ne do të dorëzojmë anijen, dhe më pas ajo do të niset drejt Indisë", - shtoi Komardin.