Fondet në fjalë do të përdoren për të ndihmuar refugjatët nga Siria në Liban dhe Jordani, njoftuan në Ministrinë e Punëve të Jashtme pas një takimi të Ministrit të Jashtëm të Rusisë, Sergei Lavrov, me Komisionerin e Lartë të OKB-së për çështjet me refugjatët, Antonio Guterres.