"Ne jemi të lodhur nga dështimet, ne do të bëjmë çdo përpjekje të nevojshme, për ta bërë industrinë kozmike ruse prestigjioze dhe praktike. Kozmosi duhet të jetë fitimprurës për vendin, si dhe të hapë fusha të reja të shërbimeve në industrinë kozmike", - theksoi Rogozin.