Pajisja do të transmetojë informacionin në Qendrën kineze të zondimit në distancë të Ministrisë së Shkencës dhe Teknologjisë të Kinës.

Sateliti u lëshua me një raketambajtëse të vogël, e cila quahet po "Kuaizhou".