"Gjethja e kokainës në gjendjen e saj natyrore është një medikament, dhe këtë e kanë dëshmuar universitetet, duke përfshirë ata në Shtetet e Bashkuara dhe në Europë. Unë dua të rrëfej nga përvoja ime personale - unë më parë e bluaja ndër dhëmbë gjethen e kokainës. Por pasi Universiteti i Harward-it rekomandoi se gjethja e kokainës nuk duhet përtypur, por duhet ngrënë, unë nuk e besova një gjë të tillë. Megjithatë, tani unë në raste të rralla ha gjethe kokaine dhe ndihem mirë", - tha Morales.