Manipulimet e mëtejshëm me telefonin hakerët i regjistruan në video dhe i postuan në YouTube.

Më herët është njoftuar se përdoruesit e rrjetit social Twitter po mbledhin fonde për çmimin, të cilin do t’ia dorëzojnë atij që do të thyejë i pari skanerin "Touch ID".

Skaneri i gjurmëve të gishtave lejon aktivizimin e telefonit. Në kompaninë "Apple" pohojnë se edhe vetë zhvilluesit nuk mund të gëzojnë aksesin në mostrat e gjurmëve të gishtave.