Duke filluar nga 1 shtatori në ambjentet e ambasadës është e ndaluar të marrësh me vete çdo lloj pajisjeje elektronike, kontejnerë me lëngje, duke përfshirë edhe parfumet. Dhoma e depozitimit të sendeve personale pranon vetëm telefonat celularë.

Ndonjëherë njerëzit gjejnë zgjidhje jo standarte të situatës, ata groposin sendet e tyre në një shtresë dheu të mbuluar me lule ose i lënë ato mbi bar, dhe pas intervistës bredhin nëpër bar, duke u përpjekur t’i gjejnë ato.