Palët ranë dakord të shkëmbejnë pengjet e luftës dhe t'i kthejnë pronat e konfiskuara njëra-tjetrës.

Pak ditë më parë grupi "Shteti Islamik Irak dhe Levant" mori kontrollin e qytetit të Aazazit në veri të Sirisë, të cilin e kishin nën kontroll forcat e "Ushtrisë së Lirë Siriane". Nëpërmes këtij qyteti kalonte rruga rruga e rëndësishme e furnizimit të opozitës me ndihma nga Turqia.