"Dhe ne kemi se me çfarë të krenohemi", - tha Kryetari i shtetit. Në të njëjtën kohë, sipas fjalëve të Vladimir Putin, duhet të qëndrohet larg nga problemet e shekullit të kaluar, të tilla si vlerësimet tendencioze të ngjarjeve të caktuara historike. Historia ruse duhet të shndërrohet në bazë të identitetit kombëtar, theksoi Presidenti.

Ai siguroi gjithashtu se do të mbrojë vlerat e krishtera tradicionale morale.