"Kjo do të lejojë kufizimin e rritjes së pagesave publike, i cili është i rëndësishëm për qytetarët, dhe, shpresoj, të japë një efekt të ndjeshëm anti-inflacion", - vuri në dukje Kreu i qeverisë së Rusisë.

Kryeministri kujtoi se madhësia e parashikuar e normës së inflacionit rezulton në 4-5% në vit. "Kjo është shifra më e ulët në vitet e fundit", - shtoi ai.