Militantët kanë nën kontroll të plotë të gjitha daljet nga qyteti, njoftoi portali libanez i Internetit "Naharnet", duke iu referuar përfaqësuesve të grupit ekstremist në Azaz.

"Shteti Islamik Irak dhe Levant" është një nga celulat e "Al-Qaeda".