Gjatë udhëtimit Presidenti finlandez do të jetë i shoqëruar nga Kryetari i Komisionit Ndërqeveritar finlandezo-rus për Bashkëpunimin Ekonomik, Ministri i Punëve të BE-së dhe Tregtisë së Jashtme, Alexander Stubb.