Plumbi e goditi gruan në këmbë.

Mëngjesin tjetër gruaja shkoi në spital dhe policia u interesua për ngjarjen.

Sipas policisë, gruaja tha se ai ishte një aksident dhe se qeni nuk kishte asnjë faj.