Në orët e ardhshme shpejtësia e saj mund të rritet deri në 30 m/s dhe të shndërrohet në stuhi.

Sipas të dhënave të parashikuesve të motit, cikloni do të përhapet në veri, duke pushtuar të gjitha territoret e reja. Të gjitha shërbimet po punojnë në regjimin e gatishmërisë së lartë.

Stuhia mbërriti tek ishujt nga ana e Japonisë.