Nëse misioni shkon me sukses, në orbitë do të dërgohen një mi dhe një lepur.

Në fillim të këtij viti Irani lëshoi në kozmos dhe ktheu në Tokë një majmun. Sipas mendimit të ekspertëve të huaj, eksperimentet e Iranit me dërgimin në hapësirën kozmike ​​të kafshëve janë pjesë e përgatitjeve për të dërguar në orbitë një anije kozmike me një njeri në bord.