"Ne i bëjmë thirrje të gjitha vendeve të heqin dorë nga armët bërthamore jo për shkak të presionit nga ana e SHBA-së dhe vendeve të tjera, por në lidhje me bindjet tona", - tha ai gjatë një takimi me luftëtarët e elitës së Trupave të Rojeve të Revolucionit Islamik.

"Dhe kur ne deklarojmë se askush nuk duhet të zotërojë armë bërthamore, sigurisht që bëhet fjalë edhe për Iranin", - shtoi ai.