"Këtë herë në të njëjtën kohë me përgatitjen e Forcave të Armatosura të Rusisë në stërvitjet "West-2013" kontrollit kompleks do t’ju nënshtrohen edhe njësitë e Trupave të Brendshme të Ministrisë së Punëve të Brendshme, si dhe një sërë strukturash civile: Ministria e Transportit e Rusisë, Ministria e Energjetikës dhe e Administrimit e rajonit Nizhegorodsk", - tha Vladimir Putin gjatë një telefonate me Ministrinë e Mbrojtjes, të cilën ai e mbajti në formën e një videokonference ditën e hënë nga Soçi.