Ekuipazhet e anijeve i rrëzuan të gjitha raketat kruiz, të lëshuara nga bregu i detit dhe nga deti.

Më 14 shtator u goditën me sukses me raketa objektivat në det.

Stërvitjet filluan më 9 gusht, në fazën aktive të manovrave u përfshinë më shumë se 50 luftanije dhe anije mbështetëse, rreth 30 aeroplanë dhe helikopterë, si dhe më shumë se 15.000 ushtarakë dhe specialistë civilë.