Siç njoftohet, si pasojë e përleshjeve 2 demonstrues u dërguan në spital.

Aktualisht Ministri i Reformës Administrative dhe Qeverisë Elektronike, Kyriakos Mitsotakis është takuar me grevistët. Me qëllim garantimin e sigurisë policia bllokoi plotësisht qarkullimin automobilistik, i cili çon në rrugën qendrore me emrin Mbretëresha Sofia.