Në bord ndodheshin 8 barinj drerësh. Dy prej tyre arritën të shpëtojnë. Ata arritën të shkonin vetë deri në fshatin më të afërt, ku edhe njoftuan rreth incidentit të ndodhur. Gjendja e tyre shëndetsore është e qëndrueshme.

Operacioni i shpëtimit, në të cilin janë përfshirë ekipet e shpëtimit, zjarrfikësit vullnetarë dhe banorët lokalë, po vazhdon. Hetuesit po kryejnë verifikimet lidhur me incidentin.