Ai ishte vënë në ankand nga Internet-provajzeri suedez Bahnhof vetëm për 1 mijë dollarë. Përfaqësuesit e tij vunë në dukje se faqja e Internetit "WikiLeaks" ka vlerë të madhe simbolike, pavarësisht faktit që informacioni i ruajtur në të është fshirë.

Të ardhurat e fituara nga shitja e tij do të ndahen midis organizatave "Reporters Whithout Borders" dhe "5th of July Fundation", të cilat janë kundër kufizimet të lirisë së fjalës.