Ekuipazhi kryesor përbëhet nga rusët Oleg Kotov dhe Sergei Rjazanskij, si dhe nga amerikani Michael Hopkins.

Starti i anijes komike të pilotuar "Soyuz TMA-10M" drejt SKN-së është planifikuar më 26 shtator.