Ai foli në një konferencë në prag të Samitit të SCO, i cili do të mbahet ditën e premte në Bishkek dhe në të cilin është parashikuar zhvillimi i bisedimeve midis Vladimir Putin dhe Hassan Rouhani.

"Çështja në lidhje me arbitrazhin sigurisht që vlen. Jam i bindur se gjatë kontaktit mbi aspekte të ndryshme të bashkëpunimit ushtarako-teknik do të diskutohet gjatë", - vuri në dukje ai.