"Ka shtete të mëdha dhe të vogla, të pasura dhe të varfra, me një traditë të gjatë demokratike, dhe të tjerë që janë në kërkim të rrugës drejt demokracisë... Ne jemi të ndryshëm, por kur ne i kërkojmë Zotit të na bekojë, ne nuk duhet të harrojmë se Zoti na ka krijuar të barabartë", - thekson Putin në artikullin e botuar në gazetën "The New York Times".

Obama deklaroi ekskluzivitetin e kombit amerikan, duke u përpjekur të justifikojë sulmet e planifikuara në Siri.