I humbur pa lënë gjurmë konsiderohet edhe një fëmijë 8-vjeçar.

Për shkak të shirave të dendur lumenjtë dolën nga brigjet dhe vërshuan duke përmbytur të paktën 12 qendra të banuara. Nga zona e fatkeqësisë janë evakuuar qindra njerëz.