Takimi u mbajt në rangun e përfaqësuesve të përhershëm të "pesëshes", në të cilën përfshihen Rusia, Kina, Britania e Madhe, Franca dhe SHBA-ja. Në përfundim të takimit pjesëmarrësit e tij nuk komunikuan me përfaqësuesit e shtypit.