Siç treguan rezultatet e tij, pothuajse çdo mashkull i katërt lokal të paktën një herë në jetë ka ushtruar dhunë seksuale ndaj një gruaje. Në studim u përfshinë më shumë se 10 mijë persona nga 6 shtete.

Veçanërisht është e përhapur në Azi dhuna në familje. Megjithatë, çdo mashkull i dhjetë ka pranuar se të paktën një herë ka kryer marrëdhënie intime me një grua, e cila nuk ka qenë partnerja e tij e përhershme, kundër vullnetit të saj. Në sondazh morën pjesë banorët e Papua të Guinesë së Re, Republikës së Bangladeshit, Kamboxhias, Sri Lankës, Indonezisë dhe Kinës. Rezultatet e këtij studimi janë thjesht tronditëse.