Ai theksoi se pavarësisht informacionit të marrë në lidhje me shtyrjen e afateve, nuk do të ketë vonesa në furnizim.

Kompleksi raketor kundërajror "S-500" i përket brezit të fundit të sistemeve të tipit "tokë-ajër". Ai është projektuar për shkatërrimin e raketave balistike. "S-500" është i aftë të zbulojë dhe njëkohësisht të godasë 10 objektiva supersonikë.