Vendimi u mor në mënyrë unanime.

Duke u bërë thirrje mbështetësve të zgjidhjes ushtarake të çështjes siriane të heqin dorë nga qëllimet e tyre, deputetët theksojnë se sulmimi nga jashtë i territorit të Sirisë mund të kualifikohet "si shkelja më e rëndë e ligjit ndërkombëtar dhe si krim kundër popullit të tij".