Incidenti ndodhi në mëngjes herët. U përplasën dy makina Chevrolet dhe Ford që po lëviznin në drejtim të Shën Petersburgut, dhe një autobus, i cili po udhëtonte në drejtim të Tosno-s. Arsyet e përplasjes po verifikohen.