Më 17 shtator në rajonin e Mesdheut Lindor do të vijë kryqëzori raketor "Moskva", ndërsa më 29 shtator në zonën e bregdetit sirian do të mbërrijnë 2 anije të Flotës së Detit të Zi të Rusisë: anija e raketave "Ivanovec" dhe anija e vogël raketore "Shtil".

Galeria fotografike: Anijet ruse po lundrojnë drejt brigjeve të Sirisë