Janë shpërbërë autoritetet e komunave Kosovska-Mitrovica, Zveçan, Zubin Potok dhe Leposaviç. Qeveria emëroi kryetarë dhe anëtarë të rinj të përkohshëm të autoriteteve në këto 4 komunitete.

Emrat e udhëheqësve të rinj dhe arsyet për këtë shpërbërje nuk janë të specifikuar.