Sipas Departamentit Rajonal të Ministrisë ruse të Situatave të Jashtëzakonshme, nuk ka pasur asnjë të plagosur.

Avioni po ndiqte itinerarin nga Irkutsku në Bodaibo. Në bordin e tij ndodheshin 8 persona, përfshirë ekuipazhin dhe 5 ton mallra.