"Dje ne mbajtëm një raund bisedimesh shumë të frytshëm me Ministrin e Punëve të Jashtme të Rusisë, Sergei lavrov dhe nga ana e tij pati një iniciativë në lidhje me armën kimike. Ndërkohë që në mbrëmje ne ramë dakord me iniciativën ruse", - tha Walid al-Moallem.

Ai theksoi se kjo u bë "për të mos dhënë tokën nën këmbët e agresionit amerikan".