Gjithashtu më të lumtur se të tjerët janë banorët e Norvegjisë dhe Zvicrës. Gjithashtu në pesëshen e parë u përfshinë edhe vende të tilla tradicionalisht të lumtura si Holanda dhe Suedia.

Ashtu si edhe vitin e kaluar renditja e përbërë nga më shumë se 150 shtete përmbyllet nga vendet afrikane Togo, Benini dhe Republika e Afrikës Qendrore.

Rusia u rendit e 68-ta, duke u ngjitur me 8 vende në krahasim me vlerësimin e një viti më parë.