Kafsha do të dërgohet në kozmos ​​në bordin e kapsulës "​​Pishgam II", e cila do të përdorë lëndë djegëse të lëngshme.

Më 28 janar të vitit 2013 Irani lëshoi një raketambajtëse për nxjerrjen në orbitë për herë të parë të të ashtuquajturës "kapsula e jetës" - aparat, në bordin e të cilit ndodhej një majmun. Aparati kozmik iranian u kthye me sukses në Tokë dhe majmuni është gjallë.