"Deklarata do të bëhet në një nga mbledhjet e ardhshme, ne do të bëjmë këtë javën e ardhshme", - tha Sergei Narishkin për gazetarët. "Në qoftë se do të aplikohet forca ushtarake nga jashtë, kjo do t’i shkaktojë dëm OKB-së dhe gjithë sigurisë globale", - tha Sergei Narishkin.